Forår / Sommer '20

I denne sæson hos Akris er der fokus på metallisk-inspireret glamour, trapezformede detaljer, skræddersyede men afslappede pasformer, og deres 10-års jubilæumslancering af den ikoniske, multifunktionelle Ai-taske.

Akris blev verdensberømt for deres håndlavede stoffer, fejlfrie skræddersyede og tidløse designs. Akris blev grundlagt i 1922 af Alice Kriemler-Schoch i St. Gallen, Schweiz. Det er stadig et familieejet foretagende, hvor Akris sideløbende har udviklet sig og formået at forblive tro mod deres brand historie; at beklæde den moderne og målbevidste kvinde.

Kreativ direktør Albert Kriemler er ofte inspireret af kunst og arkitektur, når han inkorporerer ypperligt håndværk og materialer som double face kashmir, bæredygtigt fremskaffet hestehår og specialiseret schweizisk broderi i hans design. Med en fanskare som omfatter Amal Clooney, Michelle Obama og Angelina Jolie skaber Akris behageligt, funktionelt og smagfuldt tøj samt accessories, der kan bæres til hverdag, på arbejde og mange flere anledninger.

 

Stay Up To Date.

Select Location

Shop In

Currency | Language

€ EUR | English