Vår/Sommar '20

Den här säsongen på Akris fokuserar på geometriska former, assymetriska fåll, trapetsoidiska detaljer, en skräddarsydd men avslappnad passform och vår 10-års-jubileums lansering av den ikoniska, multifunktionella Ai väskan.

Världsberömda för sina noga utvalda material, fantastiska stil och tidlösa design. Akris grundades 1922 av Alice Kriemler-Schoch in St. Gallen, Schweiz. Såväl bolag som drift fortfarande i familjens händer, Akris har utvecklats men samtidigt hållt fast vid sitt arv, att klä den moderna och målinriktade kvinnan.

Genom att föra samman utsökt hantverk och unika material som double face kasmir, hållbart producerat hästhår och enastående Schweiziska broderier, ofta inspirerade av konst och arkitektur, för Creative Director Albert Kriemler sina kreationer samman. Med en fanskara som innefattar Amal Clooney, Michelle Obama och Angelina Jolie skapar Akris bekväma, funktionella och smakfulla kläder och assecoarer som kan bäras varje dag, i karriären och många andra tillställningar.

 

Stay Up To Date.